Aanbod gespreksgroepen

 

Gespreksgroep 'Geloof en Levenskunst' (25-40 jaar)

Deze gespreksgroep komt elke maand bij elkaar bij één van de deelnemers thuis. Leidraad voor de gesprekken zijn dit jaar: de 10 woorden (Exodus 20)

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

Data:   in overleg

Tijd:    20:00 tot uiterlijk 22:00 uur

Plaats: bij deelnemers thuis

Informatie en opgave: Esther Bijma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of ds. Jan Bos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Gespreksgroep 'GPS 5.0'  (40-60 jaar)

Deze gespreksgroep komt af en toe bij elkaar op zondagavond bij één van de deelnemers thuis. De thema’s die wij ontlenen aan het blad Open Deur worden door de groepsleden zelf voorbereid. 

Wil je meedenken en mee zoeken? Je bent van harte welkom!

Opstartavond / brainstormavond is gepland op zondag 10 oktober 2021 19:30 uur, Rolderdingspillaan 32.

Van harte welkom, graag tevoren even aanmelden.

Informatie: ds. Jan Bos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) tel.06-12256588

 

Gespreksgroep "Eindelijk volwassen" (start januari 2022)

In een vijftal bijeenkomsten praten wij over ouder worden en over de mooie en minder mooie kanten daarvan. Wat brengt het ouder worden met zich mee? Hoe gaan we er mee om? Wat zijn de voor- en nadelen van de tweede levenshelft? Wat doet het ouder-worden met onze kijk op dood en leven? En ook andersom: wat doet onze houding t.o.v. dood en leven met ons ouder-worden? Een gesprekskring met als doel om van elkaar te leren hoe ouder-worden ook wijzer-worden zou kunnen zijn.

Leidraad in deze gesprekskring is het boek ‘Eindelijk volwassen’ van ethicus Frits de Lange (Utrecht, 2021). Aanschaf en lezen van het boek wordt aanbevolen maar is niet noodzakelijk.

Data:               vijf dinsdagmiddagen van 14.00-15.30 uur

                        18 en 25 januari. 1,8 en 15 februari 2022

Locatie:           MFC de Boerhoorn (Zuides 50, Rolde)

Kosten:           vrijwillige bijdrage

Opgave:           Egbert Westra             (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. tel. 0592-242593)

                        ds. Jan Bos, Rolde       (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. tel. 0612256588)

                        Opgave graag vóór 8 januari 2022

Eerstvolgende viering

Actie Kerkbalans

Download de Collecte App

qr cvk