De kerstviering Een engel boven Rolde staat klaar voor uitzending! Als u op kerstavond (vanaf 19:00 uur) op het bericht hieronder klikt, komt u vanzelf op de goede plek. En later kijken of nog eens terugkijken tijdens de kerstdagen kan natuurlijk ook! Via onderstaand bericht is dat ook mogelijk (of via www.rolderpost.nl). 

In ieder geval is dit een mooi moment om iedereen te bedanken die het mogelijk heeft gemaakt om deze bijzondere online uitzending te verzorgen. Zoals de volgende sponsoren en subsidiegevers.
Door jullie financiële bijdrage is het mogelijk dat iedereen Kerstavond thuis kan beleven: Hartelijk dank!

 

Stichting Rossing-Koops
Stichting Behoud Rolder Kerk
Stichting Impuls Aa en Hunze
Stichting Rolder Concerten
OVVR
Gemeente Aa en Hunze
Atelier Lijn
Alien’s Boeketterie
Bloembinderij de Bloemgaard
Begrafenisvereniging Rolde e.o.
Rolder Post
Protestantse Kerk Nederland.

 

 

 

 

En zonder de medewerking van heel veel vrijwilligers voor en achter de schermen was het ook niet gelukt. Daarom ook veel dank aan: 

Martijje Lubbers, Boermarke Rolde: Gert-Jan Warringa, Henk Lansink, Rosanne Reitsema, Jaap Boersma, Klein Orkest Rolde: Jan Nijhoff, Mark Huizing, Klaas Pereboom en Karen Pereboom-Hekker, Janny Bruins, Marianne Duinkerken van de Herders van Balloo, Renate Bolhuis, Roelof Altena, Liza Werkman, Henk Hollander, Henk Schnieders, bloemengroep Jacobuskerkgemeente: Liesbeth Mooij, Janke van Wijncoop, Marion Poppelier, Albertien van der Struik, Jan van der Struik, ’t Ruige Veld Rolde, De Trans, Jan Bos, Jacco Fluks, Rienk Kamer, Gemma Groot Koerkamp en Stefan Wendel van Videospot.

 

Eerstvolgende viering

Actie Kerkbalans

Download de Collecte App

qr cvk