groene kerk

De Werkgroep Groene Kerk wijst u graag op de webinars van GroeneKerken (https://www.groenekerken.nl/). GroeneKerken wil iedereen inspireren en stimuleren om oog te hebben voor duurzaamheid. Daarvoor zijn een aantal webinars georganiseerd. Op 15 april aanstaande wordt de laatste webinar gehouden, hiervoor kunt u zich nog aanmelden via de website van GroeneKerken (https://www.groenekerken.nl/webinars/).

Op deze website (https://www.groenekerken.nl/webinars/) kunt u ook de eerder uitgezonden webinars terugkijken. Hierbij komen o.a. thema's als "Geloof & Inspiratie", "Schepping & Natuur" en "Omgaan met Geld" voorbij.

Laat u inspireren en bekijk wat u kunt doen voor een duurzamer leven.

De webinar van 15 april (20:00-21:30 uur) heeft als thema "Bewust inkopen" en wordt verzorgd door Alfred Slomp. In de viering(https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21587) van zondag 14 maart jl. is Alfred door Janet van der Weide geinterviewd over dit thema. Alfred geeft door het hele land workshops over de keuzes die wij als mensen kunnen maken in de supermarkt. We hopen deze workshop 3 november ook door Alfred te laten organiseren in onze eigen kerk. Bent u nieuwsgierig of wilt u zich laten inspireren, meld u dan aan via de website (https://www.groenekerken.nl/webinars/).

Eerstvolgende viering

Actie Kerkbalans

Download de Collecte App

qr cvk