Eindejaarscollecte

Opbrengst: € 325,00 | Streefbedrag: € 0,00 | Nog nodig: € -325,00Het jaar 2023 loopt ten einde. In het afgelopen jaar hebben we ons als gemeente ingezet om God, elkaar en de ander te ontmoeten. Dat willen we ook in 2024 doen! Met uw steun!

De kerk van Christus is een kleurrijke kerk. In alle talen en in alle culturen klinkt Gods blijde boodschap van geloof, hoop en liefde. Die veelkleurigheid daagt ons uit om samen op te trekken, in onze eigen gemeente én wereldwijd met andere gelovigen. We zoeken elkaar als volgelingen van Jezus en reiken elkaar de hand. Samen zijn we krachtige getuigen van Gods goedheid in de wereld.

Het jaarthema van de Protestantse Kerk, Ga mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde, daagt ons als gemeente uit om contact te leggen met andere christenen in onze eigen woonplaats en te verkennen hoe je samen Gods liefde kunt doorgeven. In het nieuwe jaar willen we ons daarvoor inzetten en delen van Gods liefde en trouw.

Onze activiteiten kunnen we alleen organiseren dankzij uw financiële bijdrage. Daarom vragen we u aan het einde van het jaar om een extra bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt voor bijzondere diensten en activiteiten. 
U kunt doneren door op de link 'ik wil doneren' (rechtsboven) te klikken. 

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en steun!

terug
 

Agenda

Eredienst

zo 14 jul 2024 om 10:00

Eredienst

zo 21 jul 2024 om 10:00

Lid worden

Bent u in Rolde of omgeving komen wonen en wilt u lid worden?
U bent hartelijk welkom!